Over Mij

Hoi, ik ben Deehan!

Leuk dat je meer over mij te weten wil komen. Ik kan me voorstellen dat je graag wil zien wie achter Social Sense zit en wat mijn verhaal is.

Mijn ding is om jouw bedrijf te helpen groeien, op jouw eigen manier. Hoe? Door te laten zien wie je bent, wat je doet en hoe jouw product/dienst een ander kan helpen. Door het adverteren op social media zoals Facebook en Instagram brengen we jou onder de aandacht bij de personen die er het meest toe doen. Hierdoor versterken we je merk en laten we de verkoop stijgen. Geen korte boost, maar een langdurige groei.

Als je twijfelt of adverteren op social media wel geschikt is voor jouw bedrijf, laat ik die twijfels meteen weg nemen. Ik heb gewerkt met webshops, coaches, horecagelegenheden, platenmaatschappijen, bouwbedrijven, non-profit partijen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Iedereen kan succes behalen op social media, je moet alleen weten hoe. Daarom geloof ik in de kracht van social media!

Data driven marketing, je ziet het op veel websites van marketingbureaus, is dat nou het beste? Ik ben resultaat gedreven en naast de harde cijfers voeg ik een stukje menselijkheid aan marketing toe. Ik geloof er zeker in dat keuzes gebaseerd op harde cijfers in de meeste gevallen zorgen voor een goed resultaat. Data heeft echter geen gevoel, geen emoties, daarom denk ik dat een stukje menselijke expertise ook erg belangrijk is.

De kennis die ik heb opgedaan heb ik niet van een blog of een cursus. Door met honderden verschillende bedrijven te werken en constant nieuwe dingen uit te proberen ben ik gekomen waar ik nu sta. Een proces van vallen en opstaan, en gelukkig hoef jij niet dezelfde fouten te maken.

Om het maximale rendement uit je online marketing te halen is de juiste partner erg van belang. Het is niet gebeurd als ik een campagne voor je instel, dan begint het echte werk pas. Door te testen wat wel en niet werkt voor jouw bedrijf en bij te sturen werken we samen naar een resultaat toe. Een doorlopend proces waarbij we samen kunnen groeien!

Lees mijn verhaal

Na mijn opleiding Watermanagement had ik het wel even gehad met school en wou ik op een buitenlands avontuur. In 2015 ben ik naar Lissabon verhuist om kennis te maken met een andere kant van het leven. Door het mediterrane leven ben ik tegen veel dingen anders aan gaan kijken.

In 2017 kwam er een buitenkans op mijn pad om voor het grootste social medianetwerk ter wereld te werken, Facebook, in Lissabon. Klinkt perfect, nietwaar?

Ik begon als broekie en zij hebben mij opgeleid tot een ware Facebook Marketing Expert. Mijn werk was bedrijven te helpen om meer rendement uit hun campagnes te halen en advies te geven op basis van hun bedrijfsdoelen. In deze tijd heb ik meer dan 300 MKB-bedrijven in de Benelux geholpen om hun rendement te verhogen op Facebook en Instagram. Super gaaf en leerzaam!

Iets meer als een jaar later begon er toch iets in mij te knagen. Ik woonde dan wel in Lissabon, maar door de uren die ik maakte kon ik weinig genieten van de prachtige stad. Waar doe ik het allemaal voor, vroeg ik mezelf af. Een goed salaris maakte mij niet gelukkig. Ik verlangde naar meer, naar vrijheid, om te kiezen wanneer en waar ik iets zou doen.

Al snel viel het kwartje: ik word zelfstandig! Ik ga doen wat ik al doe, maar dan voor mezelf met tevens de mogelijkheid om nog betere en diepere ondersteuning te geven aan ondernemers. In de zomer van 2018 heb mijn baan opgezegd en ben ik teruggegaan naar Nederland.

Eenmaal aangekomen in Nederland heb ik Social Sense opgericht. Ik heb in het ondernemerschap mijn plezier in het werk weer volledig teruggevonden. Ik heb meer tijd gekregen voor mijn hobby’s zoals reizen, koken en sporten. Life is what you make of it, en dat heb ik zelf mogen ervaren!

Inmiddels heb ik talloze ondernemers geholpen met succesvolle social mediacampagnes. Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen slagen op social media. Ik houd van nieuwe uitdagingen. Heb jij er een voor mij?

Neem contact op voor een persoonlijk en gratis adviesgesprek. Vertel je wensen en behoeften tijdens een 1-op-1 videogesprek. Ik weet zeker dat we samen kunnen slagen!

– Deehan Domingus

Werk met een gecertificeerd Facebook Expert

Hoe weet je dat iemand echt een expert is op het gebied van Facebook Advertising? De Facebook Blueprint Badge!

Iedereen wil erkenning krijgen voor zijn/haar kennis en kunde. Het behalen van deze badge was voor mij daarom een doel. Facebook erkend dus dat ik alle ins en outs van het platform ken op het gebied van adverteren.

Jij wil natuurlijk ook weten dat je niet in zee gaat met een of andere kwakzalver, ik snap het. Dit is een teken van mijn expertise.

OUR CLIENTS

OASE_LOGO_ZWART

BLOG POSTS