Facebook Marketing Uitbesteden?

Resultaat gedreven Facebook Campagnes!

Facebook Marketing Uitbesteden

Ben jij er klaar voor om jouw business naar het volgende niveau te brengen? Je wilt je Facebook Marketing Uitbesteden en daarmee je impact vergroten, meer bezoekers en leads krijgen & deze converteren naar klanten met behulp van Facebook.

Als ondernemer ben je continu bezig met het ontdekken van ‘the next big thing’ en dat is logisch. Je wilt voorop blijven lopen en klanten aantrekken maar ook ben je zelf simpelweg druk met het managen van de dagelijkse werkzaamheden.

Dat adverteren op Facebook is wel even een dingetje… Het wordt steeds lastiger. Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van Facebook en daardoor wordt het lastiger om te scoren op Facebook zonder die expertise. Die expertise krijgen kost tijd (en geld!).

Jij wilt je focussen op datgeen waar je echt goed in bent en je bent er van overtuigd dat er meer resultaat kan worden behaald met de juiste strategische en structurele inzet.

Hoe zou het zijn als jij jouw Facebook advertentiecampagnes kunt overlaten aan een specialist zonder hier verder naar om te hoeven kijken?

Goed nieuws! Ik geef jou de kans om met samen te werken mits jouw bedrijf geschikt is.

Voor wie maak ik het verschil?

Klanten voor wie ik echt een impact kan maken voldoen vaak aan de volgende punten:
– Je hebt een online business zodat alles meetbaar is
– Je bent ondernemer en hebt een lopende business, je draait al omzet
– Je bent niet bang te investeren maar gaat wel doelgericht te werk
– Je hebt een Facebook Marketing Budget van minimaal 500 euro per maand beschikbaar
– Je staat open voor advies
Je zoekt niet enkel ‘helpende handjes’ maar een partner in groei

Deze ondernemers gingen je al voor:

BESTAANDE KLANTEN

OASE_LOGO_ZWART

Wat is mijn werkwijze?

Voordat we gaan samenwerken is het belangrijk om te peilen of er een match is van beide kanten. Om deze reden plannen we altijd eerst een vrijblijvende afspraak waarin we kijken of we bij elkaar passen en om duidelijkheid te scheppen in de manier van werken en de verwachtingen.

Stap 1: Een virtuele kop koffie of thee

Tijdens de vrijblijvende afspraak maken we kennis en bespreken we tot in detail je wensen en de mogelijkheden. Hierbij kijken we of de klik er is en wordt het duidelijk wat je van een samenwerking met ons kunt verwachten.

Stap 2: Strategiebepaling & Voorstel

Voelen we een klik? Super! Iedere business en iedere ondernemer is anders. Daarom verdiep ik mij in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan te kunnen voeren voor groei in jouw business.

Met het strategisch plan kan ik een goed voorstel voor je klaarleggen waarin je overzichtelijk kunt zien wat ik voor je kan doen en wat de hieraan verbonden kosten zullen zijn.

Stap 3: Uitvoering & Optimalisatie

Ziet het voorstel er goed uit? Dan gaan ik voor je aan de slag met het uitvoeren en optimaliseren van de Facebook Marketing campagnes. Voortdurend wordt er gekeken hoe het maximale rendement uit jou  marketing budget kan worden gehaald.

Stap 4: Rapportage & Evaluatie

Dagelijks worden jouw campagnes gemonitord en je krijgt een eenvoudig en overzichtelijk dashboard waardoor je altijd inzage hebt in de resultaten die er worden behaald.

Facebook Marketing Uitbesteden

Stap 1: Virtuele Kennismaking

Stap 2: Strategiebepaling & Voorstel

Stap 3: Uitvoering & Optimalisatie

Stap 4: Rapportage & Evaluatie

Je Facebook Marketing Aan Een Expert Over Laten?